Nyheter

Analyst Group: Chordate är i sitt bästa läge någonsin

27 oktober, 2021

I den nya aktieanalysen av Chordate Medical skriver Analyst Group att bolaget befinner sig i en position som bara kan beskrivas som den hittills bästa i företagets historia. Anledningarna till det är enligt Analyst Group en stärkt kassa och balansräkning, CE-märkning inom EU för migränindikationen, påbörjad försäljning inom migränområdet samt ambitionen att ta klivet in på den amerikanska marknaden.

Analyst Group skriver att Chordate fortsätter sin kommersiella resa med ett primärt fokus mot migränområdet och genom den pågående inlösen av TO7 ser bolaget ut att kunna stärka kassan rejält. Utöver befintliga marknader är nu siktet även inställt mot USA, där en förstudie för marknadstillstånd hos FDA pågår. Projektet riktat mot USA menar Analyst Group potentiellt kan komma att öppna ögonen bland fler tänkbara ”tagare” till Chordate, det vill säga köpare av bolaget, vilket i sig skulle vara värdedrivande.

Sammanfattningsvis anser Analyst Group att Chordate utvecklas enligt plan, och de håller därför fast vid samma bolagsvärde som tidigare.

Här kan du läsa sammanfattning och fullständig version av Analyst Groups analys av Chordate Medical

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.