Nyheter

Analyst Group: Chordate flyttar fram positionerna – framsteg kan öka sannolikheten för exit

15 september, 2021

I den senaste analysen av Chordate Medical skriver Analyst Group att Chordate flyttar fram sina positioner och att framsteg i den kommersiella resan med tiden kan komma att öka sannolikheten för en framgångsrik exit. I samband med Chordates nyligen presenterade Q2-rapport väljer Analyst Group även att upprepa deras Base scenario om 4,1 kr (4,1) per aktie.

Analyst Group påpekar att Chordate utvecklas i linje med förväntningarna, där bolaget på kort tid sedan CE-märkningen för migränbehandlingen i maj redan har hunnit leverera de första kommersiella beställningarna till den italienska distributören Vedise. Analyst Group nämner även det faktum att det under augusti stod även klart att behandlingar av de allra första migränpatienterna har inletts på lokala kliniker i Sverige.

Andra faktorer som Analyst Group lyfter i analysen är tecken på att det börjar bubbla allt mer och mer på Bolagets olika marknader och att det, i kombination med mer av ett ”normalläge” i världen, gör att Chordates försäljning av behandlingsutrustning kan öka successivt under kommande kvartal.

Här kan du läsa sammanfattning och fullständig version av Analyst Groups analys av Chordate Medical

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.