Nyheter

Analyst Group kommenterar Chordates delårsrapport för Q3 2021

26 oktober, 2021

Chordate Medical gör fortsatta framsteg i sin kommersiella resa, vilket med tiden kan komma att öka sannolikheten för en framgångsrik exit – det skriver Analyst Group i en kommentar till bolagets kvartalsrapport för Q3 2021.

Analyst Group skriver även att Chordate har fortsatt att utvecklas med en god kostnadskontroll och att kostnadsbasen är i linje med förväntningarna. Analyst Group kommer inom kort publicera en uppdaterad aktieanalys av Chordate Medical.

Läs hela kommentaren från Analyst Group här

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.