Nyheter

Chordate Medical deltar på Aktiedagen 7 september

1 september, 2021

Tisdag 7 september deltar Chordate Medical på Aktiespararnas digitala aktiedag. Vd Anders Weilandt kommer presentera bolaget och svara på frågor. Presentation börjar ca kl. 18:30. 

Presentationen sänds live på Aktiespararnas YouTube-kanal och på www.aktiespararna.se/tv/live, dagen efter publiceras presentationen på www.aktiespararna.se/tv/evenemang. Evenemanget är öppet för alla och kräver inget medlemskap hos Aktiespararna. Ingen anmälan krävs för att följa evenemanget digitalt.  

För att ställa en fråga till Anders Weilandt, skicka ett sms till 079-347 98 45 eller maila till event@aktiespararna.se. Frågor kan skickas in redan nu eller i samband med presentationen. Frågorna kommer att förmedlas av Aktiespararnas moderator i samband med frågestunden. 

Denna information lämnades genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 1 september 2021 kl. 07:30 CEST. 

 

För mer information, vänligen kontakta: 

Anders Weilandt, VD 
anders.weilandt@chordate.com 
Telefon: +46 (0) 733 87 42 77 

Om Chordate 

Chordate är ett medicintekniskt bolag som under tio år har utvecklat och patenterat och CE-märkt en ny nervmodulerande behandlingsteknik för kronisk nästäppa (rinit) och kronisk migrän. Bolaget säljer sina produkter på utvalda europeiska marknader, Israel samt Saudiarabien. Chordate Medical är noterat på Nordic Growth Market - SME (kortnamn: CMH). Läs mer på www.chordate.com  

 

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.