Nyheter

Chordate Medical presenterar på Biostock Life Science Summit 20 oktober

6 oktober, 2021

Chordate Medicals vd Anders Weilandt kommer presentera bolaget på Biostock Life Science Summit 20 oktober klockan 10:40. Eventet streamas på https://www.youtube.com/c/BioStockStudio. Chordate arbetar just nu med att marknadsföra och introducera den CE-märkta K.O.S-behandlingen för kronisk migrän på vissa utvalda marknader.

– Vi arbetar långsiktigt på att etablera bevis för att vi kan sälja in den här nya tekniken på olika marknader. Eftersom vi riktar in oss på kliniksidan så kommer det att ta lite tid att nå dit, men vi är helt övertygade om att vi kommer att lyckas med det. Både professionen och de som drabbas av migrän söker aktivt efter nya eller bättre alternativ till nuvarande läkemedelsbehandlingar. Här är Chordates behandlingsmetod ett mycket attraktivt alternativ, och enligt analysrapporter framställs Chordates teknologi som den i särklass starkaste kandidaten på marknaden, med en imponerande tillväxtpotential, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

Life Science Summit är ett virtuellt tvådagarsevent där nordiska bolag inom läkemedel, bioteknik, medicinteknik och diagnostisk kan presentera sina verksamheter för potentiella investerare och potentiella partners. Eventet arrangeras i samarbete med Nasdaq och har som målsättning att ge viktiga insikter om investeringar, kapitalanskaffning och aktuella marknadstrender inom life science, med fokus på Norden.

Läs mer om Biostock Life Science Summit

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.