Nyheter

Chordate Medicals vd Anders Weilandt presenterar på Småbolagsdagarna 8 juni

27 maj, 2021

I början av maj stod det klart att Chordates behandling för kronisk migrän fick CE-märkning, vilket innebär ett tidigt startskott för att kommersialisera behandlingen internationellt. Anders Weilandt, vd på Chordate gästar 8 juni Aktiespararnas evenemang Småbolagsdagarna för att tala om bolagets marknadsstrategi framåt.

Småbolagsdagarna arrangeras mellan 7-9 juni 2021 för nionde året i rad, och samlar framstående och snabbt växande bolag inom finansbranschen, där de får presentera sin affärsidé, vision och plan för framtiden. Eventet sker i år helt digitalt via Youtube och Aktiespararnas hemsida.

Anders Weilandt presenterar 11:30, tisdagen 8 juni. Livesändningen hittar du på https://www.aktiespararna.se/tv/live och är öppet för alla. Ingen föranmälan krävs.

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt.  

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.