Nyheter

Chordates vd Anders Weilandt presenterar på ProHearings investerarevent 26 aug

12 augusti, 2021

Torsdagen den 26 augusti 08:40 deltar Chordate Medicals vd Anders Weilandt på ProHearings investerarevent för att presentera bolagets affärsmodell och tillväxtambitioner. Presentationen avslutas med en modererad frågestund.

Chordate Medical har haft en händelserik vår. I maj kom beskedet att bolaget beviljats CE-märkning för K.O.S-behandling av kronisk migrän. Beskedet kom ett år före plan, vilket innebär att startskottet för att kommersialisera behandlingen internationellt redan kunnat påbörjas.

Sändningen kan du följa via länk på https://www.prohearings.com/, det även går att anmäla personligt deltagande på plats genom att maila info@prohearings.com.

Presentationen spelas in och kommer finnas tillgänglig efter eventet.

Var: https://www.prohearings.com/
När: 26 augusti 08:40

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt.  

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.