Nyheter

Forskare presenterar K.O.S på internationell kongress

29 september, 2021

Chordate Medicals K.O.S-metod presenterades tisdag 28 september på ERS 2021 i Thessaloniki av forskaren Klementina Avdeeva som arbetat med de studier som genomförts på K.O.S. ERS 2021 anordnas av European Rhinologic Society och samlar världsledande företag, experter och specialister inom rinologi (näs-bihålesjukdomar) och allergologi. Chordates Clinical Research & Medical director Jan Hermansson var på plats i Thessaloniki och lyssnade på presentationen:

– Det var en mycket givande presentation som rönte stort intresse bland åhörarna på plats. Mest intressant är det faktum att resultaten visar att K.O.S-behandlingen hjälper patienter att avbryta missbruk av näsdroppar. Givetvis behöver ytterligare studier göras men det är en väldigt positiv utveckling inom ett område som är i stort behov av nya lösningar, säger Jan Hermansson.

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.