Nyheter

”Pilarna pekar rätt igen” – Analyst Group med ny analys av Chordate Medical

5 mars, 2021

Efter att Chordate Medical publicerat bokslutskommuniké och fått patientstudien i Finland återupptagen gör nu Analyst Group en ny analys av Chordate Medicals Q4 och bolagets position för det kommande året.

Analyst Group skriver att de ser flera potentiella triggers i aktien under de kommande 12 månaderna, och de behåller därför det tidigare värderingsintervallet för aktien:

”Två månader har redan passerat i det nya året och Chordates viktiga migränstudie är åter på banan, där sista patienten estimeras vara färdigbehandlad under juli 2021. I och med höstens emissioner har kassan fyllts på, vilket i kombination med att samtliga lån har återbetalats minskar den finansiella risken på kort sikt. Framöver är såklart migränstudien fortsatt högintressant, tillsammans med en möjlig försäljningsökning inom rinit-segmentet. Vi bedömer fortsatt att de närmaste 12 månaderna innehåller flera potentiella triggers i aktien och i samband med Q4-rapporten har vi endast gjort mindre justeringar i våra estimat, varför vi väljer att behålla vårt tidigare värderingsintervall med ett motiverat nuvärde per aktie om 1,3 kr i ett Base scenario.”

Läs Analyst Groups analys av Chordate Medical här.

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.