Nyheter

Presentationen från extrainsatt investerarevent 10 mars

11 mars, 2021

Under det extrainsatta event som Västra Hamnen Corporate Finance arrangerade 10 mars berättade Chordates vd Anders Weilandt om företaget och kommande milestones för verksamheten. Frågor från åhörarna togs upp och besvarades. Till exempel gavs detaljerad information om Chordates tillväxt- och exitstrategi, vad patientstudien om migrän förväntas ge för resultat, när en CE-märkning för migränbehandling kan förväntas och status för affären rinitbehandling på olika marknader i världen.

– Migrän och kronisk migrän är en av världens stora folksjukdomar, drygt 10 procent drabbas mer eller mindre av detta. Det finns idag inga fullgoda behandlingsmetoder mot migrän, och sjukdomen kostar stora belopp för läkemedel, behandlingar och i produktionsbortfall. Här finns behov att fylla, säger Anders Weilandt, vd på Chordate.

Bakgrunden till det extrainsatta investerareventet är ett allmänt ökande intresse för företaget. Chordate meddelande nyligen att den patientstudie som pausats på grund av pandemin har återupptagits och att flera av bolagets större ägare utökat sitt ägande. Chordates patenterade behandlingsmetod för migrän går mot en CE-märkning vilket behövs för att erbjuda behandlingen på den europeiska marknaden.

Se presentationen här på Västra hamnens youtubekanal.

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.