Nyheter

”Tillbaka på banan” – Uppdaterad analys från Västra Hamnen

2 mars, 2021

Efter att Chordate Medical presenterade bokslutskommunikén för 2020 har Västra Hamnen Corporate Finance uppdaterat analysen av bolaget samt värderingen av aktien.

Västra Hamnen skriver i deras analysuppdatering att de ser positivt på hur Chordate återupptagit migränstudien i Finland och även att bolagets behandling för rinit utprovas på offentliga sjukhus i Saudiarabien. Utdrag från analysen:

”Vår syn på bolaget inte ändrats väsentligt sedan vår senaste analysuppdatering. De mindre justeringar vi har gjort i vår värderingsmodell berättigar inte någon ändring av vårt motiverade värde per aktie. Vi ser positivt på att bolagets migränstudie återigen rekryterar patienter i Finland. Det behövs ungefär 40 patienter för att färdigställa studien och vi bedömer det som rimligt att bolaget kan hålla sin kommunicerade tidslinje. Sammantaget väljer vi att hålla vårt värderingsintervall oförändrat på 0,84 – 1,21 SEK per aktie.”

Läs hela den uppdaterade analysen på Västra Hamnens webbplats, klicka här.

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt.  

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.