Nyheter

”Tillbaka på banan” – Uppdaterad analys från Västra Hamnen

2 mars, 2021

Efter att Chordate Medical presenterade bokslutskommunikén för 2020 har Västra Hamnen Corporate Finance uppdaterat analysen av bolaget samt värderingen av aktien.

Västra Hamnen skriver i deras analysuppdatering att de ser positivt på hur Chordate återupptagit migränstudien i Finland och även att bolagets behandling för rinit utprovas på offentliga sjukhus i Saudiarabien. Utdrag från analysen:

”Vår syn på bolaget inte ändrats väsentligt sedan vår senaste analysuppdatering. De mindre justeringar vi har gjort i vår värderingsmodell berättigar inte någon ändring av vårt motiverade värde per aktie. Vi ser positivt på att bolagets migränstudie återigen rekryterar patienter i Finland. Det behövs ungefär 40 patienter för att färdigställa studien och vi bedömer det som rimligt att bolaget kan hålla sin kommunicerade tidslinje. Sammantaget väljer vi att hålla vårt värderingsintervall oförändrat på 0,84 – 1,21 SEK per aktie.”

Läs hela den uppdaterade analysen på Västra Hamnens webbplats, klicka här.

Fler Nyheter

Nyhet

Aktieägare meddelar ökat innehav

16 februari, 2021
Nyhet

Aktieanalys av Chordate Medical

26 november, 2020

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.