Nyheter

Västra Hamnen uppdaterar analys av Chordate – nytt värderingsintervall

3 juni, 2021

Efter att Chordate presenterat delårsrapport för första kvartalet har Västra Hamnen Corporate Finance uppdaterat analysen av bolaget samt värderingsintervall. I analysen berör Västra Hamnen bland annat Chordates nyhet om tilldelningen av CE-märkningen för behandlingen av kronisk migrän, samt Q1-rapporten som släpptes 26 maj och som enligt Västra Hamnen följde förväntan.

”Risken i bolaget har nu sänkts i två hänseenden. Det viktigaste är att det inte längre finns någon osäkerhet om huruvida behandlingsmetoden mot migrän kommer godkännas eller ej. Därmed har projektet redan avancerat till kommersiell fas. Det andra är att uppvärderingen av bolaget i spåret av nyheten har bidragit till att de utestående teckningsoptionerna som förfaller i oktober 2021 nu är djupt in-the-money. Därmed har finansieringsrisken också minskat avsevärt.”

Läs hela analysen här

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-
bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt.  

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.