Nyheter

Vedise presenterar K.O.S på nationell kongress

30 september, 2021

Chordates italienska distributör Vedise visade nyligen upp K.O.S-behandlingen på den nationella kongressen för Associazione Italiana Otorinolaringoiatri Libero Professionisti. Vedise visade K.O.S både som behandling för kronisk rinit och kronisk migrän, vilket rönte stort intresse bland de specialister och kliniker som var på plats.

– Vi fick många frågor och intresseförfrågningar under kongressen, inte minst om K.O.S-metoden i relation till kronisk migrän. Vi har också flera aktiva diskussioner om att erbjuda fler behandlingscenter, säger Marco La Bella, projektledare på Vedise.

Fler Nyheter

Pressmeddelanden

Vill du läsa våra pressmeddelanden finns de under Investor relations eller via länken nedan.

Pressmeddelanden

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om K.O.S-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss


Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy.