Analyst Group analyserar Chordates Q2-rapport: ”Tydlig värdedrivare i närtid”

Analyst Group skriver i en ny analys av Chordates Q2-rapport att det subgruppsresultat som kommer presenteras 8-11 september kan komma att utgöra en stark värdedrivare i Chordates aktie.

”Den 8-11 september ska ett subgruppsresultat från Chordates kliniska studie PM007 presenteras på Migraine Trust International Symposium 2022, vilket kan komma att utgöra en stark värdedrivare i Chordates aktie, givet att resultaten är goda. Detta då resultaten skulle utgöra ett direkt stöd för Bolagets marknadsföring av, och försäljningsmål för, K.O.S-behandlingen för patienter med kronisk migrän.”

Analyst Group skriver också om Chordates nya strategi för marknadsintroduktion.

”Chordate har ingått avtal med Pharmore PSR LTD och MTIGER GmbH för introduktion av migränbehandlingen på den israeliska respektive tyska marknaden. Både den tyska och israeliska vårdmarknaden är stor och precis som för marknaderna i Storbritannien och gulfområdet så är Chordates ambition att genom dessa avtal få ett samarbete med marknadsexperter som arbetar fokuserat och initierat, direkt på uppdrag av Chordate. Som vi tidigare har skrivit anser vi att Chordates valda strategi i Storbritannien skulle kunna resultera i en snabbare expansion i marknaden, vilket därmed också skulle återspegla sig i Chordates försäljningssiffror. Vi ser därför positivt på att Bolaget valt att tillämpa denna strategi även i Israel och Tyskland.”

Läs hela analysen

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy