Analyst Group Kommentar Chordate Medicals subgruppsresultat: ”Enastående resultat”

Analyst Group skriver i en kommentar att subgruppsresultaten från Chordated PM007-studie på K.O.S-behandlingen för förebyggande av kronisk migrän överträffade förväntningarna och att behandlingen kan komma att resultera i omfattande ekonomiska värden för bolaget.

”Vår grundhypotes var att resultaten skulle vara goda men med den vetenskapliga postern presenterad på Migraine Trust International Symposium i London kan vi konstatera att resultaten överträffade våra förväntningar, och det med råge. Resultaten var nämligen helt enastående”, säger ansvarig analytiker på Analyst Group.

Analyst Group

Analyst Group tar också upp Chordates exit-strategi och en tänkbar tidshorisont:

”En slutsats vi kan dra från ovan är därmed att Chordates K.O.S-behandling är ett effektivt alternativ för förebyggande av kronisk migrän som, för Chordates del, kan komma att resultera i omfattande ekonomiska värden. Likt vi har kommunicerat tidigare har Chordate en uttalad strategi att bolaget vid en lämplig tidpunkt ska säljas, en s.k. ”exit”. Vi ser att en sådan försäljning skulle kunna vara tänkbar att inträffa inom en period om 3-5 år, där fokus fram tills dess är att bevisa Chordates produkt och behandlingsmetod, snarare än att visa kortsiktiga finansiella resultat. Med den nyligen presenterade subgruppsanalysen kan vi även dra slutsatsen att bolaget, minst sagt, har tagit ett stort kliv framåt i detta arbete.”

Läs hela kommentaren här

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy