Analyst Group kommenterar Chordates Q2-rapport: ”subgruppsresultat kan utgöra en stark värdedrivare i aktien”

Analyst skriver i en kommentar på Chordate Medicals Q2-rapport att bolagets valda strategi i Storbritannien, som nu även implementeras i Tyskland och Israel, skulle kunna resultera i en snabbare expansion i marknaden.

”Som vi tidigare har skrivit anser vi att Chordates valda strategi i Storbritannien skulle kunna resultera i en snabbare expansion i marknaden, vilket därmed också skulle återspegla sig i Chordates försäljningssiffror. Vi ser därför positivt på att bolaget valt att tillämpa denna strategi även i Israel och Tyskland.”

Analyst Group kommenterar också de subgruppsresultat som kommer presenteras på Migraine Trust International Symposium 2022 i London 8 september.

”Subgruppsresultaten som ska presenteras nästa vecka kan komma att utgöra en stark värdedrivare i Chordates aktie, givet att resultaten är goda. Detta då resultaten skulle utgöra ett direkt stöd för bolagets marknadsföring av, och försäljningsmål för, K.O.S-behandlingen för patienter med kronisk migrän. Detta är således något en investerare bör bevaka.”

Läs hela analytikerkommentaren

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy