Besöksrekord för Chordate Medical på kongress – ”stort köpintresse från flera marknader”

Chordate Medicals vd Anders Weilandt och CSO Jan Hermansson är just nu på plats i Barcelona på European Headache Congress för att presentera Ozilia för den samlade migrän- och huvudvärksbranschen. Kongressen besöks av 2200 delegater från både Europa och andra marknader, och intresset för Ozilia fortsätter växa.

– Vi har under de första dagarna tagit en imponerande mängd leads från intressenter som tydligt signalerar köpintresse, kännedomen om Ozilia börjar etablera sig på mycket tillfredställande nivåer. Vi kan just nu inte betjäna alla intressenter eftersom vissa marknader är utanför EU och GCC behöver produktregistrering – men behovet av Ozilia som ett läkemedelsfritt behandlingsalternativ för migrän är uppenbart, säger Anders Weilandt.

Chordate är på plats i Barcelona tillsammans med bolagets italienska distributör Vedise Hospital S.p.A som tar med sig ett antal leads hem. EHC är en av de främsta mötesplatserna för huvudvärk- och migränsektorn, på plats finns representanter för både forskning och näringslivet från hela världen.

– Förutom stort intresse från vårdsektorn märker vi även att det sonderande intresset från läkemedelsindustrin har ökat betydligt jämfört med tidigare kongresser där vi medverkat. Det är uppenbart att de både vill lära sig mer och samtidigt få koll på vad vi gör.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy