Biostock: ”Chordate stärker kassan för fortsatt marknadsetablering”

Biostock skriver i en ny artikel om Chordates pågående företrädesemission, marknadsetableringen av Ozilia och exitstrategin.

”Bolagets strategi förväntas bygga upp verksamhetens värde inför en framgångsrik försäljning till en större aktör. Strategin baseras på den övergripande trenden på medtech- och läkemedelsmarknaden, där stora aktörer köper upp mindre bolag som har uppvisat proof-of-concept och marknadspotential i stället för att genomföra tidig produktutveckling i egen regi. Under de senaste åren har många större aktörer investerat i neurostimulering, vilket är det område som Chordate Medical är verksamt inom”, skriver Biostock.

Läs hela artikeln

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy