Biostock intervju: Anders Weilandt berättar om genombrottet i Tyskland och satsningen i Förenade Arabemiraten

I en intervju med Biostock berättar vd Anders Weilandt mer om Chordate Medicals avtal för installation av migränbehandlingen Ozilia på en privat specialistklinik i Tyskland för reguljär klinisk verksamhet, och bolagets nya marknadsexpert i Förenade Arabemiraten för introduktion av migrän-och rinitbehandlingen.

”Det är mycket tillfredställande att kunna bocka av ett genombrott i Tyskland eftersom det är en av de marknader vi fokuserar på. Detta kommer med säkerhet att göra det lättare att fortsätta konvertera prospekt till order i Tyskland. Vårt huvudfokus är dock att bygga proof-of-concept (PoC) i marknaden, dvs. visa att vi dels kan få kunder och dels att dessa bygger upp en volym av återkommande patienter. Det är det som är vårt strategiska mål. I den processen  kommer även intäkterna att öka vilket vi jobbar mot, men det egentliga målet är PoC”, säger Anders Weilandt till Biostock.

Läs hela intervjun

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy