Biostock intervju: Chordates CSO kommenterar studiestarten i PM009

Biostock intervjuar Chordate Medicals CSO Jan Hermansson om att den första patienten nu har inkluderats i bolagets öppna pilotstudie PM009. Syftet med studien är att utvärdera effekten av Chordates migränbehandling Ozilia på patienter som inte svarar på behandling med CGRP-hämmare och andra behandlingsalternativ.

”Självklart hoppas vi att många patienter får en signifikant minskning av sina migrän- och huvudvärksdagar. Varje patient som redovisar förbättring kommer att betraktas som en framgång därför att de redan visat att andra alternativ inte givit önskad effekt […] Redan en minskning av 2-3 migrändagar per månad räknas som en signifikant förbättring för patienten. Eftersom studien är öppen kan vi kontinuerligt följa patienterna och se trender”, säger Jan Hermansson till Biostock.

Läs hela intervjun

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy