Biostock intervju: Chordates styrelseledamot presenterade Ozilia hos Feminvest

Biostock intervjuar Chordate Medicals styrelseledamot Caroline Brandberg som förra veckan deltog vid Feminvests event FEARLESS i Oslo den 25 april. Under eventet presenterade hon bolagets behandlingsmetod Ozilia för kronisk migrän.

”Migrän är en av de främsta sjukdomarna bland kvinnor. För att adressera detta krävs fler behandlingsalternativ, som måste göras tillgängliga och ekonomiskt överkomliga för att alla kvinnor ska ha tillgång till adekvat vård.”

Läs hela intervjun

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy