Biostock intervju: Chordates vd Anders Weilandt kommenterar företrädesemissionen

I en ny intervju med Biostock berättar Chordates vd Anders Weilandt om företrädesemissionen som ska finansiera fortsatt värdebyggande inför en potentiell exit. Emissionslikviden ska bland annat gå till att etablera proof-of-concept på utvalda marknader för migrän-och rinitbehandlingen Ozilia.

”Vi ser hur projektet i sin helhet har fått en påtagligt lägre risknivå i och med de mycket fördelaktiga studieresultaten. Under andra hälften av 2023 såg vi hur vår marknadsbearbetning började bära frukt. Chordate som investering borde kunna bedömas ha förflyttats från ett teknisk/vetenskaplig utvecklingsprojekt, till en fas av marknadsvalidering. Alla investerare tänker givetvis olika men jag bedömer att det här tydliga skiftet i risknivå bör attrahera investerare med erfarenhet av life science-investeringar”, säger Anders Weilandt till Biostock.

Läs hela intervjun

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy