Biostock intervju: Chordates vd presenterade på Swiss Nordic Bio

Biostock intervjuade Chordates vd Anders Weilandt på plats på partner- och investerarkonferensen Swiss Nordic Bio i Zürich 7 mars. Konferensen förenar nordiska och schweiziska life science-bolag med investerare och industripartners.

”Den här typen av mycket välorganiserade möten är effektiva mötesplatser för bolag som oss som vill träffa institutionella investerare och framför allt representanter för den globala life science-industrin. Vi börjar nu bygga upp vårt kontaktnät i det här avseendet”, säger Anders Weilandt till Biostock.

Läs hela intervjun

Biostock genomförde även en videointervju med Anders Weilandt under konferensen:

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy