Biostock: Intervju med Chordates vd om nya varumärket Ozilia®

Biostock intervjuar Chordate Medicals vd Anders Weilandt om det nya varumärket Ozilia® som är nästa steg i kommersialiseringsprojektet av bolagets migränbehandling, och som lanseras på International Headache Congress i Seoul 14-17 september.

”Det ska det bli otroligt spännande att få presentera Ozilia och vår helt unika teknologi för förebyggande migränbehandling utan läkemedel. I princip hela världens ledande skikt inom migränvård, forskning och industri finns samlade på den här kongressen, där vi för första gången ställer ut internationellt. Förväntningarna är att kunna skapa många bra kontakter som stöd för kommersialiseringsprojektet”, säger Anders Weilandt till Biostock.

Läs hela artikeln

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy