Biostock intervju: Chordates vd Anders Weilandt om patentgodkännande i USA

Biostock intervjuar Chordate Medicals vd Anders Weilandt om det förestående patentgodkännandet av det amerikanska patentverket, hur migränmarknaden i USA skiljer sig från den europeiska, och bolagets nästa steg för att erhålla FDA-godkännande för Ozilia i USA.

”Projektet väntar för närvarande på publiceringen av artikeln från migränstudien PM007. Vi behöver ha den på plats för att ta nästa steg i projektet med FDA.”

Läs hela intervjun

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy