Biostock intervjuar Chordate Medicals Medical Director om nya studien

Biostock intervjuar Chordate Medicals Medical Director Jan Hermansson om bolagets eftermarknadsstudie PM010 som nyligen påbörjades.

”Eftersom det här är en öppen studie så kommer vi att kunna analysera resultaten löpande. När vi har en tillräcklig mängd patienter som gått tillräckligt länge på behandling så kommer vi att göra delanalyser […] Vi har valt kliniker som har ett större flöde av patienter men som inte deltog i 007. Vi vet att all patientrekrytering till studier är svår och tar tid så det måste finnas många patienter att välja mellan. Det har också varit viktigt att klinikledning och vårdteamet har ett tydligt intresse av vårt läkemedelsfria behandlingsalternativ”, säger Jan Hermansson till Biostock.

Läs hela intervjun

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy