Biostock intervjuar Chordates vd Anders Weilandt: ”Chordate Medical utbildar ledande neurologisjukhus i Storbritannien”

Biostock intervjuar Chordates vd Anders Weilandt med anledning av att bolaget nyligen genomförde en utbildningsdag för neurologer och sjuksköterskor vid neurologisjukhuset The Walton Centre i Liverpool.

”Just nu är det fullt fokus på support av kunder som vill komma igång med praktisk användning på våra valda marknader. Detta pågår överallt där vi har närvaro. Givetvis är det så här i början frågan om ett fåtal kliniker på varje marknad. Men det är generellt så här det börjar, först med ett steg och sedan ett steg i taget”, säger Anders Weilandt till Biostock.

Läs hela intervjun

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy