Biostock: Otto Skolling invald i Chordate Medicals styrelse

Biostock intervjuar Otto Skolling som nyligen valdes in som ny vice styrelseordförande för Chordate Medical. Skolling har över 30 års erfarenhet av produktutveckling, affärsutveckling och projektledning inom läkemedels-och medicinteknikindustrin.

”Jag är ju ganska ny på bolaget så det är troligt att jag ännu inte ser alla de möjligheter och potentialer som bolaget har. Det är ju dock tydligt för var och en att kunna erbjuda en behandling inom migrän för alla de som inte svarar på befintliga läkemedel, och det är en stor grupp, med en effekt on par med de bästa är ju naturligtvis väldigt spännande. Här tror jag att Chordate har en möjlighet att bli ett seriöst alternativ till de som idag inte svarar på befintliga läkemedel eller som inte vill använda dessa tunga läkemedel som idag förknippas med migränbehandling”, säger Otto Skolling till Biostock.

Läs hela intervjun här

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy