Biostock sammanfattar 2023: ”Chordate Medical fortsätter marknadssatsningarna och arbetet mot en exit”

Biostock sammanfattar i en ny artikel Chordate Medicals 2023 och intervjuar vd Anders Weilandt om fokus och målsättningar för 2024.

”Först och främst ska vi nå i mål med produktregistrering för båda indikationerna i Arabemiraten, och för migrän i Saudiarabien. Det kinesiska registreringprojektet ska nå sina mål för perioden och arbetet med marknadstillstånd för USA ska fortsätta […] I övrigt är året helt inriktat på att generera mera försäljning och successiv start av fler och fler kliniker, främst för miränindikationen men även för rinit – där vi har möjlighet att komma igenom till affär”, säger Anders Weilandt till Biostock.

Läs hela artikeln

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy