Biostock: Saudimarknaden öppnar sig för Chordate

Biostock skriver i en ny artikel om Chordates senaste order från vårdbolaget Nahdi Care Clinics Saudiarabien, det gynnsamma försäkringssystemet i landet, och bolagets arbete med att erhålla marknadstillstånd för migränbehandlingen.

”Att få försäkringsersättning på plats är i längden helt avgörande för en hållbar affär i de flesta marknaderna där vi fokuserar vårt arbete. Vi arbetar taktiskt med att få så kallade behandlingskoder på plats, både på den privata och den offentliga sidan. Strukturerna och beslutsvägarna är dock radikalt olika i olika marknader”, säger Anders Weilandt, vd Chordate, till Biostock.

Läs hela artikeln här

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy