Chordate Medical får första order från Schweiz till värde av ca 370 KSEK

Chordate Medicals regulatoriska partner och distributör i Schweiz och Liechtenstein, Neurolite AG, har lagt sin första order på Ozilia-produkter till ett ordervärde av ca 370 KSEK. I samband med ordern meddelar Neurolite även att registreringen av Neurolite som regulatorisk representant för Chordate nu är klar.

– Registreringen innebär att Neurolite nu fritt kan sälja Ozilia Migraine i Schweiz och Liechtenstein, och det är givetvis glädjande att de direkt gör klart med en första order. Som jag tidigare sagt så ser vi en intressant potential för Ozilia i Schweiz och denna snabba process fram till en första order är bevis på detta, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

Chordate la till Schweiz som ny fokusmarknad för Ozilia-behandlingen och tecknade avtal med Neurolite AG som distributör och regulatorisk representant i Schweiz och Liechtenstein tidigare i juni.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy