”Chordate Medical följer planen” – Analyst Group i uppdaterad analys av Chordate

Analyst Group har idag 1 juni publicerat en ny analys av Chordate Medical efter bolagets Q1-rapport som offentliggjordes 25 maj. I analysen kommenterar Analyst Group bland annat Chordates försäljningsarbete med fokus på en framtida exit:

”Chordate fortsätter sitt arbete med att påvisa försäljningsframgångar på särskilt utvalda nyckelmarknader, med ett huvudfokus på migränområdet och en uttalad strategi att bolaget vid en lämplig tidpunkt ska säljas, en s.k. ”Exit”. En sådan skulle kunna vara tänkbar att inträffa inom en period om 2-3 år och då Chordate utvecklas i linje med våra förväntningar väljer vi att behålla vårt tidigare värderingsintervall i samtliga tre scenarion, där vi ser ett tänkbart Exit-värde per aktie om 3,0 kr i ett Base scenario”, skriver ansvarig analytiker på Analyst Group.

Läs hela analysen här

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy