Chordate Medical i USA – migränstudiens resultat presenteras

Imorgon, lördag 17 juni, presenterar koordinerande studieledare dr Jan Hoffmann från Kings College i London de primära delarna av de slutliga resultaten från Chordate Medicals avgörande kliniska studie PM007 på American Headache Society Scientific Meeting. Chordates vd Anders Weilandt är på plats i Austin, Texas.

– Det är väldigt spännande, dels för att det är första gången studiens slutresultat presenteras på en kongress, dels för att det är första gången bolaget gör en aktivitet av det här slaget i USA, säger Anders Weilandt.

Chordate Medicals vd Anders Weilandt och dr Jan Hoffmann på American Headache Society Scientific Meeting i Austin, Texas.

Förutom dr Hoffmanns föreläsning har Anders Weilandt möten med branschfolk och forskare under helgen. Deltagarna på kongressen består till stor del av specialister inom huvudvärk och migrän där majoriteten är från USA, men även med internationella besökare.

– Huvudfokus är givetvis presentationen och att fånga upp det förväntade intresset som den kommer att generera. Det är också viktigt att fortsätta bygga nätverk i industrin som finns representerade på den tillhörande utställningen.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy