Chordate Medical introducerar nytt varumärke för migränbehandling: Ozilia® – Your Migraine Relief

I samband med International Headache Congress i Seoul 14–17 september introducerar Chordate Medical det nya varumärket Ozilia Migraine för bolagets migränbehandling. Ozilia Migraine ersätter K.O.S som varumärke på samtliga marknader där Chordate är aktiva.

–  Det här är nästa steg i utrullningen och kommersialiseringen av behandlingen på våra fokusmarknader. Migrän är till övervägande del en kvinnosjukdom och den tidigare benämningen K.O.S har länge känts för tekniskt och ganska intetsägande som varumärke. Betydelsen av namnet Ozilia® rör sig runt hennes behov av frihet – och det är också själva kärnan i vad vi vill erbjuda världens alla människor som lider av migrän säger Anders Weilandt, vd Chordate.

Ozilia® Migraine kommer visas upp för första gången på IHC i Seoul, den största internationella arenan för huvudvärksexperter och migränspecialister.

– Intresset för vår studie och dess resultat är stort inom migränområdet, att ställa ut på denna kongress är ett ypperligt tillfälle för oss att introducera Ozilia® Migraine som ett läkemedelsfritt behandlingsalternativ med en mycket gynnsam biverkansprofil och med lång förebyggande verkan.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy