Chordate Medical presenterar Ozilia® på finsk neurologkongress

Chordate Medical är just nu på plats i Helsingfors för att presentera migränbehandlingen Ozilia® på Finska neurologförbundets kongress Neurologdagarna som pågår 1–3 november. Kongressen samlar 450 delegater från hela Finland.

– Vi möts av stort intresse från åtskilliga migränspecialister och neurologer. Ozilia®-behandlingen ses som ett nödvändigt och välkommet läkemedelsfritt tillskott till behandlingsarsenalen. De finska kliniker som ingick i migränstudien PM007 är en uppenbar tillgång och hjälp att sprida kännedom om Ozilia® i landet” säger Anders Weilandt, vd Chordate Medical.

Ozilia® är en CE-märkt nervstimulerande behandlingsmetod som erbjuder ett läkemedelsfritt alternativ för kronisk migrän. Behandlingen har bevisad effekt enligt en nyligen genomförd kliniskt studie och marknadsförs i Finland, Tyskland, Storbritannien, Italien, Israel samt Saudiarabien.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy