Chordate Medical presenterar på The Global Forum by Biostock 2024

Chordates vd Anders Weilandt presenterar Ozilia på Biostocks Global Forum 29 maj 2024. Eventet är ett av flera under våren där Chordate medverkar för att öka kännedomen om Ozilia hos olika investerarsegment inom Life Science-sektorn.

– Just detta event fokuserar till stor del på bolag som är på väg att ta sig till marknader utanför Norden, och det stämmer in bra på Chordate. Vi har redan framgångar på flera av våra fokusmarknader och är nu redo för nästa steg, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

Biostocks Global Forum är utformat för att koppla samman nordiska tillväxtföretag med ett globalt nätverk av potentiella investerare och samarbetspartners från USA, Europa och Asien.

– Vi har under de senaste månaderna arbetat hårt för att introducera Ozilia för så många potentiella investerare inom Life Science som möjligt, och detta är ännu en möjlighet.

Läs mer om The Global Forum

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy