Chordate Medical rapporterar Q3 och genomför emission – Biostock intervjuar Anders Weilandt

Chordates vd Anders Weilandt intervjuas av nyhetstjänsten Biostock kring nysläppta delårsrapporten för juli-september 2022 samt planerade företrädesemissionen. Anders Weilandt om kvartalet:

”Som det mest spännande kvartalet hittills i bolagets historia – är väl det korta svaret. Att dels få först subgruppsresultaten och därefter analysen av hela studiematerialet som bekräftelse på så många års hårt arbete, slår det mesta bolaget har upplevt. Hela projektet Chordate har nu blivit ’avriskat’ ner till en helt ny och mycket mera komfortabel nivå.”

Läs hela intervjun här.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy