Chordate Medicals vd deltar på investerarkonferens i Schweiz

Chordate Medicals vd Anders Weilandt kommer presentera Ozilia på Swiss Nordic Bio i Zürich 7 mars. Swiss Nordic Bio är en partner- och investerarkonferens med syfte till att koppla samman nordiska och schweiziska startups inom Life science med investerare och industripartners.

– Samtidigt som vi fortsätter bearbeta nyckelmarknaderna så kommer vi lägga alltmer fokus på att öka kännedomen om bolaget och Ozilia i de industri- och investerarkretsar som omger Life science. Swiss Nordic Bio är ett av flera viktiga forum i den kontexten under våren där vi medverkar för att presentera Ozilia’s potential, säger anders Weilandt, vd Chordate.

Swiss Nordic Bio har arrangerats under 17 år och var tidigare känt som Swiss Scandinavian Bio-Business Seminar. Värdskapet för konferensen delas av Vator Securities och Business Sweden och organiseras tillsammans med aktörer från de nordiska länderna i samarbete med schweiziska partners.

– Konferensen har fokus på bioteknik, medtech och läkemedelsindustrin. Förutom utvecklingsföretag som Chordate, och investerare, så deltar även globala bolag från dessa tre fält, varför detta är helt rätt forum att delta i.

Läs mer om Swiss Nordic Bio

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy