Chordate presenterar Ozilia för nationella specialistföreningar från Tyskland, Schweiz & Österrike

Chordate Medical ställer ut på huvudvärkskongressen Dreiländertagung Kopfschmerz i Schweiz 25-27 april. Kongressen arrangeras gemensamt av specialistföreningarna från Tyskland, Schweiz och Österrike.

– Det är en utmärkt möjlighet för oss att visa och informera om Ozilia för ett stort antal migrän- och huvudvärksspecialister från tre betydande europeiska marknader vid ett och samma tillfälle, säger Anders Weilandt, vd Chordate.

På kongressen samlas bland annat huvudvärksspecialister och neurologer för att diskutera och presentera bland annat den senaste utvecklingen inom migränbehandling, där neuromodulation är en av punkterna på agendan.

– Förutom att öka kännedomen om Ozilia för potentiella investerare och köpare av bolaget så är det självklart viktigt att vi fortsätter bearbeta professionen på olika marknader. Intresset för neuromodulation som behandlingsteknik för migrän bland specialister och neurologer växer, Ozilia är ett nytt och unikt behandlingsalternativ som allt fler utvärderar.

Läs mer om kongressen

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy