Chordate presenterar Ozilia på Pharma Partnering EU Summit 2024

Chordate Medicals vd Anders Weilandt kommer presentera bolaget och migränbehandlingen Ozilia på Pharma Partnering EU Summit i Basel, Schweiz, 22–23 maj. Kongressen samlar ledande personer från hela världen inom främst läkemedelsindustrin, och har fokus på bland annat licensiering, kommersialisering, investering och andra möjligheter till partnerskap.

– Till skillnad från andra investerings-kongresser vi medverkar på så är denna inriktad på läkemedelsindustrin, där vi vet att det finns ett stort intresse för innovationer som Ozilia. Målsättningen är att komma därifrån med ett antal skarpa leads att följa upp, säger Anders Weilandt.

Pharma Partnering EU Summit

Chordates medverkan på Pharma Partnering EU Summit är en del av bolagets arbete med att öka kännedomen om bolaget och Ozilia i olika industri- och investerarsegment.

– Bolagets exitstrategi är baserad på hur hela medtech-branschen har utvecklats de senaste åren – stora aktörer förvärvar i allt större utsträckning mindre utvecklingsföretag som uppvisat proof of concept och marknadspotential, i stället för att utveckla innovativa behandlingar själva. Detta gäller inte minst läkemedelsindustrin.

Läs mer om Pharma Partnering EU Summit 2024

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy