Chordate utökar internationell exponering på INS2022 i Barcelona

Efter långvarigt pandemiuppehåll återupptas nu vetenskapliga kongresser globalt inom Life science. För Chordates del är INS2022 först ut i en serie av kongresser där bolaget visar sin teknologi K.O.S. INS står för International Neuromodulation Society och är fokuserat på innovation och investeringar inom neuromodulation.

Jan Hermansson, CSO Chordate i diskussion med forskningssjuksköterska från Finland.

– Det här är en av våra viktigaste miljöer att vara exponerade i, dels för att träffa läkare som ligger i framkant av klinisk utveckling, dels som exponering mot industriella och finansiella aktörer. Intresset för nya behandlingsmetoder för migrän som inte är invasiva eller bygger på läkemedel är påtagligt högt, säger Anders Weilandt, vd på Chordate.

Chordates vd Anders Weilandt demonstrerar K.O.S-teknologin och diskuterar med en grupp portugisiska läkare.

Kongressen INS samlar i år ca 950 deltagare från 52 länder och har 32 utställare. Det vetenskapliga programmet riktar sig till kliniker och forskare inom neuromodulation med fokus på den senaste tekniska utvecklingen och nya behandlingsmetoder.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy