Chordates migränstudie öppnar vägen till planerad exit

K.O.S-behandlingens effekt är statistiskt signifikant, det visar de slutliga studieresultaten från Chordates migränstudie PM007 som offentliggjordes 3 november. Nyhetstjänsten Biostock intervjuar vd Anders Weilandt om de positiva studieresultaten.

”Viktigast är att vi nu har en helt solid plattform för marknadsföring och försäljning. Subgruppsanalysen var redan ett mycket starkt stöd, men nu är det definitivt. Att med vetenskapliga bevis kunna hävda olika aspekter som är viktiga för tänkta kunder – är helt avgörande,” säger Anders Weilandt i intervjun.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy