Chordates vd på kundbesök i Gulfregionen: ”En växande marknad med stor potential för Ozilia”

Chordate Medicals vd Anders Weilandt är nyss hemkommen från Saudiarabien och Förenade Arabemiraten där han träffat både befintliga och potentiella kunder, samt slutit avtal med en ny marknadsagent för UAE.

– Det har varit en givande vecka där jag tillsammans med vår General Manager för GCC Alain Durante och Janin Medical träffat flera vårdkedjor som är intresserade av Ozilia. Vi var även och besökte IMC International Medical Center Jeddah som har behandlat rinit med Ozilia under lång tid, och Nadicare Clinics med nu sex sjukhus i Jeddah som nyligen började använda Ozilia på den första kliniken, säger Anders Weilandt.

Gulfregionen har länge varit en av Chordates prioriterade marknader för att visa proof of concept, och Ozilia har under längre tid använts av flera privata sjukhus för behandling av rinit.

– Det är tydligt att behovet av behandlingar som Ozilia är stort i regionen och efter att rinitbehandlingen nu succesivt blir etablerad på marknaden är nästa steg att lansera Ozilia för kronisk migrän och samtidigt få in fler vårdbolag på rinitsidan, säger Anders Weilandt.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy