Finwire Intervju: vd Anders Weilandt om Chordate Medicals Q1-rapport

Idag, 24 maj, presenterade Chordates vd Anders Weilandt bolagets Q1-rapport för 2024 hos Finwire TV. Han svarade också på frågor från tittarna, och pratade bland annat om mottagandet av Ozilia i industri-och investerarkretsar.

”Baserat på den här resultatbilden som PM007 har levererat så ser man ju, ibland med ganska stor förvåning, hur effektivt det här är. Där vi kan visa att vi är lika bra eller bättre medicinskt effektmässigt, vi har lika bra eller bättre respons än alla andra alternativ, och vi har ingen biverkansprofil att prata om. Då ser man att det här måste ju tas på allvar, speciellt eftersom många känner till att många patienter helst vill slippa sina tunga läkemedel.”

”Industribedömare ser att det här verkar extremt spännande, det är den bilden vi har. Det gäller även på kliniksidan, där många läkare och många kliniker vill ha andra alternativ i verktygslådan som de kan erbjuda patienter när man har fått slut på alternativ. Så mottagandet är väldigt trevligt skulle jag påstå.”

Se hela intervjun nedan:

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy