Första Ozilia-installationen på Nahdi Care Clinics i Saudiarabien klar

Ozilia har nu installerats på det privata vårdbolaget Nahdi Care Clinics sjukhus i Jeddah, Saudiarabien. Chordate Medical fick ordern via bolagets distributör i Saudiarabien, Janin Medical, i maj 2023, och Nahdi Care Clinics erbjuder nu Ozilia till sina rinit-patienter.

– Jättekul att utrustningen är på plats och i gång, och att Ozilia nu kan hjälpa Nahdi Care Clinics patienter. Installationen inkluderade även utbildning av klinikpersonalen. Nästa steg är att ta order på Ozilia från ett eller flera av Nahdi Cares övriga tre sjukhus. Det ska normalt inte ta så här lång tid mellan order och leverans, fördröjningen beror på att Janin Medical har omstrukturerats i grunden genom att ägarfamiljen har tagit över ledningen av bolaget något vi ser positivt på säger Anders Weilandt, vd Chordate Medical.

Prevalensen av kronisk rinit är hög i Saudiarabien på grund av luftföroreningar i större städer, hög förekomst av kvalster och mögelsporer, i kombination med ständigt växlande mellan höga utomhustemperaturer och kylda inomhusmiljöer.

– Alain Durante som är general manager för vårt representationskontor i Saudiarabien har tillsammans med Janin Medical gjort ett bra arbete med att sälja in Ozilia för rinit, utöver de fyra installationer vi har sedan tidigare. Nu förbereds även introduktionen av migrän i väntan på att produktregistreringen ska bli klar, säger Anders Weilandt.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy