Inbjudan till livesänt investerarmöte med Chordate Medical 29 december kl 14:00

Torsdag 29 december klockan 14:00 kommer Chordates vd Anders Weilandt att presentera Bolaget, motivet till Företrädesemissionen samt ytterligare information om Bolagets strategi och framtidsplaner. Presentationen hålls på svenska och kommer att livesändas med Västra Hamnen Corporate Finance som värd.

Efter presentationen ges deltagare möjlighet att ställa frågor. Antalet platser är begränsat och Bolaget rekommenderar därför att man registrerar sig i god tid för att vara säkrad en plats. Registrering till investerarmötet kan göras via nedan länk.

Tid: Torsdag 29 december, kl. 14:00

Anmälan: https://attendee.gotowebinar.com/register/5852611762100083288

En inspelning av sändningen kommer finnas tillgänglig i efterhand på Chordates webbplats och på Västra Hamnen Corporate Finance YouTube-kanal.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy