K.O.S-behandling för migrän rullas ut i Italien

Chordates distributör Vedise är sedan efter sommaren i gång med ett omfattande program för introduktion av K.O.S-behandlingen för migrän i Italien.

Av höstens planerade nationella och regionala kongresser är tre avklarade, vilket resulterat i stort intresse från potentiella kunder, och ett växande nätverk av opinionsledande läkare inom migränvården. Vedises fokus är initialt den privata marknaden, som bedöms att snabbare kunna komma i gång med K.O.S-behandlingen än den offentliga vården.

Den 6–7 oktober presenterade Vedise K.O.S på det nationella symposiet ”Hälsa: Innovation i människans tjänst” i Rom. Under symposiet föreläste biträdande professor Fabrizio Vernieri, Headache and Neurosonology Manager på Campus Bio-Medico University of Rome, om K.O.S-teknologin och dess fördelar i jämförelse med andra läkemedelsbaserade behandlingsalternativ.

Professor Vernieri intervjuades på video i samband med symposiet och kommenterar K.O.S-behandlingen:

”Vi ser än så länge inga kontraindikationer [hinder för förskrivning], om inte patienterna har sjukdomar som påverkar vagusnerven och i sin tur det parasympatiska nervsystemet. Utöver det finns det inga kontraindikationer, och mycket färre än med läkemedel,” säger professor Vernieri i intervjun.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy