Marknadsuppdatering Chordate Medical: “Vi har ett gynnsamt läge” – Biostock intervjuar Anders Weilandt

I en intervju med nyhetstjänsten Biostock berättar Chordate Medicals vd Anders Weilandt om pågående marknadsintroduktioner runt om i Europa, marknadspotentialen och strategin framåt.

”Under de många resor jag och mina kollegor gjort till olika länder och sammankomster inom migrän den senaste tiden möter jag överallt ett genuint intresse från läkare i den kliniska verkligheten. Jag ser i responsen hur betydelsefull vår behandlingsmetod kommer att kunna bli på en global nivå”, säger Anders Weilandt i intervjun.

Hela intervjun hittar du här.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy