Ny analys från Västra Hamnen efter avslutad företrädesemission

Västra Hamnen har nu släppt en ny analys av Chordate Medical, till följd av bolagets Q3-rapport från november och den nyss genomförda företrädesemissionen.

”De positiva studieresultaten innebär ett viktigt steg i processen mot en exit och minskar risken gällande den kliniska prövningen”, skriver Västra Hamnen i analysen.

Västra Hamnen skriver vidare:

”Chordates rapport för det tredje kvartalet präglades av positiva studieresultat från migränstudien (PM007). Resultaten stödjer bolagets vetenskapliga bevis och fokus riktas framöver på bolagets kommersiella proof-of-concept. Under kvartalet har bolaget påbörjat en marknadsintroduktion i Finland samt medverkat på fem internationella neurolog-kongresser.

Gällande vår modell väljer vi att höja sannolikheten för en försäljning av bolaget vilket i sin tur höjer bolagsvärdet, men på grund av utspädningen från den nyligen genomförda företrädesemissionen justeras det motiverade värderingsintervallet till 1,46 – 2,17 SEK per aktie från tidigare 1,70 – 2,70 SEK per aktie.”

Västra Hamnen Corporate Finance är Chordates Certified Adviser, hela analysen hittar du här.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy