”Starkt stöd för migränbehandlingen” – Anders Weilandt från årlig smärtkongress i Tyskland

Chordates vd Anders Weilandt intervjuades 21 oktober av Analyst Group från en vetenskaplig smärtkongress i Tyskland, där Chordate ställer ut, och kommenterar framgångarna från subgruppsanalysen som presenterades i september i år samt den kommande vetenskapliga artikeln som förväntas publiceras senare under 2022.

”Den här resultatbilden [från subgruppsanalysen] öppnar dörrar för oss redan, trots att det bara är en subgruppsanalys än så länge. I och med att de här resultaten ser ut som de gör kommer vi direkt in i de samtal vi vill komma in i. Det visar sig även här idag, vi har mycket stort intresse. Det är riktigt spännande just nu.”

Se hela intervjun här.

Fler nyheter

För frågor om Chordates aktiekurs eller andra investeringsrelaterade ämnen, vänligen se om svaret finns här.

För frågor om Ozilia®-behandlingens medicinska effekter, vänligen se om svaret finns här.

För att komma i kontakt med Chordate gällande andra frågor, använd formuläret här bredvid. Vi gör vårt bästa för att svara så snabbt som möjligt.

Vänligen notera att MAR reglerna (marknadsmiss-bruksförordningen) förhindrar oss att lämna uppgifter till enskilda frågeställare om sådant som rör aktien, aktiekursen, ekonomi och finanser, kommersiella och vetenskapliga aktiviteter och annan information som kan tänkas vara kurspåverkande. Vi hänvisar generellt till bolagets publika informationsgiving för den typen av frågor, varför inkommande mail med sådana frågor inte heller kommer att besvaras enskilt. 

Kontakta oss

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Informationen hanteras enligt vår integritetspolicy